Новости од индустријата

Примена на едножилен кабел

2022-02-12
Енергетскиот систем наедножилен кабел
Производите од жици и кабли што се користат во електроенергетскиот систем главно вклучуваат надземни голи жици, магистрални шипки (автобуси), кабли за напојување (пластични кабли, кабли за напојување со маслена хартија (во основа заменети со пластични кабли за напојување), кабли со гумена обвивка, кабли со изолација од надземни облоги). кабли за разгранување (замена на некои автобуси), електромагнетни жици и електрична опрема жици и кабли за електрична опрема итн.

Пренос на информации наедножилен кабел
Жиците и каблите што се користат за системот за пренос на информации главно вклучуваат локален телефонски кабел, ТВ-кабел, електронски кабел, RF кабел, кабел со оптички влакна, кабел за податоци, електромагнетен кабел, енергетска комуникација или други композитни кабли.

Инструмент систем наедножилен кабел
Овој дел се применува на речиси сите производи, освен надземни голи жици, но главно кабли за напојување, електромагнетни жици, кабли за податоци, кабли за инструменти итн.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept